Tangent Ampster BT

Tangent Ampster BT

Tangent Spectrum X6 Bluetooth Phono Par

Lækker gulvstående aktiv højttaler fra Tangent.
Du behøver ikke andet - bare slut dem til og sæt dine kilder direkte til højttaleren eller stream trådløst via Bluetooth.

Tangent Spectrum X6 Bluetooth Phono kan det hele og lyden er i top.

Produktet er udgået
Kun %1 tilbage

Tangent Spectrum X6 BT Phono

Trådløs dansk design

Den nye Tangent Spectrum højttalerserie omfatter både passive og aktive højttalere i et unikt dansk design. Alle modeller har samme designtræk med en base af træ i valnødfinish. Kabinettet fremstår i en eksklusiv mat finish, og du kan vælge mellem satinsort og satinhvid.

Aktiv trådløs gulvhøjttaler

Spectrum X6 Bluetooth er den aktive gulvhøjttalermodel i serien, som med sin indbyggede forstærker kan afspille fra et utal af lydkilder. Du behøver med andre ord ikke andet for at have et komplet og særdeles velspillende musikanlæg.

Den klassiske lyd

Med Tangent Spectrum X6 Bluetooth får du en klassisk gulvhøjttaler med den seneste teknologi. Det giver dig mulighed for at afspille musik og film med den kraftfulde lyd, som kun en gulvhøjttaler kan give. Enhederne i Spectrum X6 Bluetooth er naturligvis –som i resten af Spectrum-serien – nøje udvalgt og tilpasset kabinettet.

Automatisk on/off

En genial detalje ved Spectrum X6 Bluetooth er det såkaldte ”wake-on-signal” på både Bluetooth og AUX in. Det betyder, at højttaleren selv tænder og slukker, når kilden tænder og slukker. Tilslutter du via Bluetooth, vil højttaleren med andre ord selv slukke, når der ikke længere afspilles lyd, ligesom den automatisk vil tænde, når den samme musikkilde igen begynder at afspille lyd. På samme måde kan du lade højttaleren tænde og slukke via AUX in-kilden (mini jack). Bemærk at funktionen er begrænset til den kilde, som højttaleren sidst har afspillet.

TV-højttaler – betjen lyden med dit TV’s fjernbetjening

Har dit TV en variabel lydudgang, der kan tilsluttes via et AUX-kabel (mini jack)? Så kan du med fordel bruge Tangent Spectrum X6 Bluetooth til at få ekstra stor lyd på dine filmoplevelser. Højttaleren vil oven i købet selv tænde, når TV’et tænder og slukke lidt tid efter, at TV’et er blevet slukket. Samtidig vil højttalerens lydstyrke følge TV’ets volumen, så du slipper for at have to fjernbetjeninger i gang.

Fjernbetjening

Tangent Spectrum X6 bluetooth leveres med en fiks lille fjernbetjening, der gør det nemt at skifte kilde, regulere volumen og parre højttaleren med forskellige enheder via Bluetooth.

Features

  • Bluetooth 4.2 aptX
  • "Wake on" AUX & Bluetooth
  • 2 x Digital input
  • 2 x Analog input
  • Phono input (til pladespillere)
  • Sub out

Specifikationer

InputBluetooth, 3.5 mm AUX (Mini Jack), Analog RCA, Phono input, Optical Digital In, Coaxial in
OutputSubwoofer Out, Højttaler terminaler (stereo)
Højttaler Enheder2 x 5" mellemtone og bass / 1" diskant
System3-vejs
Sensitivity90 dB
Frekvens50 Hz - 20 000 kHz
Impedans6 Ω
FjernbetjeningJa
Power2 x 60W Class D
Standby Forbrug<1W (EUP 2013)
Strømforsyning220 Vac ~ 50/60 Hz
Vægt27.0 / 30.0 kg (par)
Produktdimensioner16.6 x 92.3 x 26.8 cm
Mål på emballagen55.0 x 105.0 x 39.0 cm

Anmeldelser

Mere information
Højttaler Anvendelse Gulvhøjttaler
Højttaler Type Aktive
Trådløs teknologi Bluetooth, Google Chromecast
Input AUX Minijack, Coaxial Digital, Line in, Optisk Digital, Phono , RCA Analog
Mærke Tangent