Mat Hvid

Tangent Spectrum DAB Radio Mat Hvid

Sort Mat

Tangent Spectrum W1 Google ChromeCast Mat Sort Højttaler

Tangent Spectrum W1 Google ChromeCast Højttaler

Tangent Spectrum W1 højttaler med indbygget Chromecast og Bluetooth.
Produktet er udgået
Kun %1 tilbage

Tangent Spectrum W1 Google Cast/BT

Stream via Wifi eller Bluetooth

Tangent Spectrum W1 har både Bluetooth og Google Chromecast indbygget i det kompakte højttalerkabinet. Det giver dig den ultimative frihed til at streame din yndlingsmusik fra en hvilken som helst mobilenhed.

Google Chromecast

Med Google Chromecast streamer du via Wi-Fi og med en langt højere lydkvalitet end traditionel Bluetooth-streaming. Du behøver ingen installation eller besværlig parring mellem højttaleren og dine mobilenheder. Bare åbn Spotify, Google Play Musik eller en anden musik- eller radioapp; tryk så på Cast-knappen på din mobilenhed – og nyd, når din yndlingsmusik flyder ud af Tangent Spectrum W1 i krystalklar stereo. 

Du kan styre musikvalg og lydstyrke på højttaleren eller direkte fra din mobilenhed. Og når først streamingen er i gang, kan du besvare opkald på telefonen, spille et spil eller bevæge dig ud af rummet, uden at musikken bliver afbrudt. Google Chromecast dræner heller ikke batteriet på din telefon.

Bluetooth og AUX

Vil du streame musik eller radio til din Tangent Spectrum W1, når du er uden for Wi-Fi rækkevidde, parrer du blot din mobilenhed med højttaleren via Bluetooth. Du kan desuden tilslutte højttaleren med kabel via det indbyggede AUX-stik (minijack) på bagsiden.

Fyldig Stereolyd

De unikke fuldtone-højttalerenheder i Tangent Spectrum W1 leverer en utrolig fyldig og nuanceret stereolyd, som spreder lyden i hele lokalet. 

Dansk Design

Tangent Spectrum W1 er skabt med afsæt i de rene, skandinaviske designtræk fra den prisbelønnede Tangent Spectrum-højttalerserie. Kabinettet fås i sort og hvid matlakeret PUR og hviler på en elegant træbase i valnødfinish.

Features

  • Indbygget Googlecast multiroom
  • Stereo Lyd 
  • Bluetooth
  • Nem betjening
  • Auto on/off 

Specifikationer

InputBluetooth, Google Chromecast, 3.5 mm AUX (Mini Jack)
Højttaler2 x 3" Fuldtone
Frekvens65 Hz - 20 000 Hz
StrømforsyningDC 15V/1.5A - 100-240V EU
Vægt1.9 / 2.35 kg
Produktdimensioner14.0 x 18.3 x 14.0 cm
Mål på emballagen21.5 x 18.5 x 27.0 cm

Anmeldelser

Mere information
Højttaler Anvendelse Kompakt/Reolhøjttaler
Højttaler Type Aktive
Trådløs teknologi Google Chromecast, Spotify Connect, Wifi
Stemmestyring Works with Google Assistant
Input AUX Minijack
Mærke Tangent