Tangent Fjord Mini - design by Jacob Jensen

Tangent Fjord Mini - design by Jacob Jensen

Mat Sort

Tangent Spectrum DAB Radio Mat Sort

Tangent Spectrum DAB Radio

Ned til 1.499,00 kr
Utrolig lækker og vellydende radio fra danske Tangent i jeres kendte Spectrum design med matte farver.
På leverandørs lager - FORVENTET leveringstid 2 - 6 uger. Forbehold for udsolgt.
Kun %1 tilbage
SKU
TANSPECDAB

Tangent Spectrum Radio DAB+/FM

Digital Vellyd i Ægte Stereo

Med Tangent Spectrum DAB får du den velkendte Tangent-lyd, det stilrene Spectrum-design og de digitale DAB-fordele samlet i én kompakt enhed med en højttaler på hver side. Du kan derfor glæde dig til den reneste DAB-lyd i ægte stereo.

Radio

Tangent Spectrum DAB er frem for alt en velspillende radio med hurtig adgang til tusindvis af stationer. Du kan lytte via FM, DAB og det nye DAB+.

Tilslut via Bluetooth eller AUX

Vil du lytte til musik, podcasts, lydbøger eller andre lydkilder fra din smartphone, tablet eller computer, kan du tilslutte Tangent Spectrum DAB via Bluetooth eller det lettilgængelige AUX-stik (minijack) på bagsiden.

Nuanceret Lyd

Stereolyden fra Tangent Spectrum DAB er både sprød, fyldig og fuld af nuancer. De særligt udviklede fuldtone-højttalerenheder leverer således en lydkvalitet, du normalt kun finder i større og dyrere højttalere. Samtidig kan du vælge mellem 8 forprogrammerede lydindstillinger, så du altid får et lydbillede, der matcher din smag. 

Dansk Design

Tangent Spectrum DAB er en kompakt stereoradio med minimalt krav til pladsen. Alligevel er det lykkedes vores designere at videreføre de karakteristiske designtræk fra den prisbelønnede Spectrum-højttalerserie, bl.a. med enheden hvilende på en træbase i flot valnødfinish. Samtidig udstråler designet høj klasse, fordi der er kælet for hver eneste detalje; fra den centrale multifunktionsknap til farvedisplayet og de runde højttalerfronter i pulverlakeret metal.

Vågn i Stereo

Tangent Spectrum DAB har indbygget clockradio-funktion. Du kan derfor indstille din DAB-radio til at vække dig i vellydende stereo til din favoritstation.

Nem Betjening på Farveskræm

På den lækre farveskærm kan du let tilgå alle indstillinger. Displayet kan endda indstilles i forskellige farver, så du selv kan vælge hvilken farve displayet skal have. Den daglige betjening er supernem med den store drejeknap. Et tryk og radioen er tændt - herefter kan du skrue op og ned på drejeknappen og vælge stationer ved et let tryk på drejeknappen. 

Features

  • DAB/DAB+/FM Radio
  • Super Stereo Lyd
  • Farvedisplay 
  • Bluetooth
  • Nem Betjening
  • Dansk Design

Specifikationer

Anmeldelser

Mere information
InputAUX Minijack
Trådløs teknologiBluetooth
RadiotypeDAB/DAB+, FM
MærkeTangent