Tangent ALIO STEREO BAZE CD/DAB+/FM/BT

Tangent ALIO STEREO BAZE CD/DAB+/FM/BT

Tangent LS-30

Tangent LS-30

Produktet er udgået
4.999,00 kr

Tangent LS-30

Tangent LS-30 er løsningen for de fleste, som ønsker god lyd og nem betjening i køkkenet uden at bruge bord eller hyldeplads på lyd. 

Højttaleren har bluetooth betjening, så du kan lytte til din musik eller podcast direkte fra din smartphone, computer eller andet. 

Nem Installation

Takket være samarbejdet med specialister fra køkkenindustrien, så kan Tangent LS-30 placeres i næsten alle køkkener med en sokkel. Køkkenhøjttaleren er til sokkelmontering og kan både monteres i nyt køkken og eftermonteres i allerede eksisterende køkkener. Der skal blot udskæres i hul og være trækkes strøm fra et almindeligt 230v stik. Derefter kan Tangent LS-30 nemt skubbes ind fra fronten enten langs gulvet eller midt i soklen. Der følger ben med til gulvet inde i soklen, som kan indstilles, så Tangent LS-30 kan monteres direkte på gulvet eller op til 6 cm fra gulvet. Produktet kan bruges i sokler ned til 10 cm i højden. 

Nem Tilslutning

Så snart du har sat strøm til højttaleren er du klar til at forbinde via bluetooth. Ønsker du at tilslutte andre kilder som f.eks chromecast audio, airport express eller andet, så gøres det let via AUX/mini jack. Stikket til minijack er smart placeret bag i produktet, så du kan gemme din ekstra tilslutning væk i soklen. 

Nem Betjening

Tangent LS-30 er utrolig nem at betjene. Bruger du bluetooth kan du let betjene den udelukkende din smartphone. Højttaleren tænder selv, når du forbinder via bluetooth og går selv i standby, når du ikke bruger den. Volumen kan kontrolleres fra smart phone eller andre tilsluttede enheder. Har du tilsluttet flere kilder behover du ikke at bekymre dig om at vælge kilde, da Tangent LS-30 spiller alle aktive kilder helt automatisk.

Kraftig Lyd

Tangent LS-30 er bygget op over en 2.1 kontruktion. I fronten er højttalerenhederne vinklet op, så de spreder lyden i hele køkkenet. De undersøttes af en basenhed placeret midt i kabinettet, som udnytter den unikke placering i soklen. Basenheden er forbundet med basport ud af fronten. 

Features

  • Bluetooth trådløs tøjttaler
  • Vågner automatisk på alle kilder
  • Strømforsyning til 230v (EU+UK)
  • 2.1 kraftfuldt lydsystem
  • Montering i sokkel på køkken

Specifikationer

InputBluetooth, 3.5 mm AUX (Mini Jack)
Højttaler Enheder2 x '' diskant / 2 x 2'' mellemtone / 1 x 5'' bas
System3-vejs
Frekvens50 Hz - 20 000 Hz
Standby Forbrug<1W (EUP 2013)
StrømforsyningDC 24V/1.5A
Vægt8.78 / 6.43 kg
Produktdimensioner471 x 90x 456mm (WxHxD)
Mål på emballagen585 x 180 x 545 mm (WxHxD)

Anmeldelser

Mere information
Højttaler AnvendelseIndbygning
Højttaler Type Aktive
Trådløs teknologiBluetooth
InputAUX Minijack
MærkeTangent