Valnød

Tangent Alio Baze Mono FM/DAB+/CD/Bluetooth Valnød

Mat Sort

Tangent Spectrum DAB Radio

Tangent Fjord Mini - design by Jacob Jensen

Elegant bærbar højttaler fra Tangent lavet i samarbejde med Jacob Jensen Design. 8 timers spilletid og ladestation.
Produktet er udgået
1.499,00 kr

Tangent Fjord Mini design by Jacob Jensen

Ikonisk Jacob Jensen design - Uovertruffen Tangent Lyd

Som det seneste i rækken af ikoniske produkter er Tangent nu klar til at indtage den hastigt voksende kategori for transportable og trådløse minihøjttalere. Det sker med nyheden Fjord Mini - design by Jacob Jensen. 
Den lille store nyhed er skabt i et enestående samarbejde med Jacob Jensen Design. Dermed vender den verdensberømte designvirksomhed tilbage til den audioverden, som nyligt afdøde Jacob Jensen så eftertrykkeligt satte sit aftryk på gennem sit mangeårige samarbejde med B&O.

Nuanceret lyd i enkle klæder

Ved første øjekast syner Tangent Fjord Mini ikke af meget. Bag de smukke, rene linjer og den klassiske Jacob Jensen-kontrast mellem sort og aluminium gemmer sig imidlertid to højttalere, en passiv basforstærker og en avanceret teknologi, der tilsammen kan fylde selv større rum med blød og nuanceret vellyd.
Musikken kan takket være den nyeste Bluetooth-teknologi streames fra en hvilken som helst smartphone eller bluetooth enhed, og såvel tænd/sluk som kontrol af volumen og indgående opkald til telefonen styres med enkle berøringer af den diskrete prik på højttalerens blanke top.

Transportabel og enkel

Tangent Fjord Mini er utrolig let at tage med rundt takket være det kraftige batteri, som byder på 8 timers spilletid ved almindelig volume. Den lades utroligt let ved at placere højttaleren på den medfølgende ladebase. Man undgår derved at skulle tilslutte ledning, når den skal lades og så den er altid klar til at tage med uden besvær. Der er mulighed for at købe en ekstra ladebase, hvis man har behov for at lade flere steder og ikke vil flytte ladebasen rundt. 

Nem opsætning

Det er utroligt nemt at tilslutte bluetooth enheder til Tangent Fjord Mini. Du tænder blot og så er den klar til at blive parret med din enhed på traditionel vis eller via NFC, hvis din enhed har NFC funktion. Herefter kan du let skrue op og ned på din smartphone eller direkte på højttaleren.


Ekstra Ladestation

Det er muligt at tilkøbe en ladestation, så man kan have lademulighed i flere rum uden at skulle flytte ledning, stik osv. 

Features

  • Stereo
  • Op til 8 timer batteritid – lades via medfølgende dock
  • Mål (BxHxD): 210 x 90 x 90 mm
  • Bluetooth EDR + A2DP
  • NFC

Specifikationer

InputBluetooth med NFC
Højttaler2 x 2.5" Fuldtone enheder & 1 x slave enhed
Standby Forbrug<1W (EUP 2013)
StrømforsyningDC 5VDC/1A Micro USB - 100-240V EU
BatteridriftLithium-ion indbygget genopladeligt batteri - 8 timers batteritid ved normal brug
Vægt1.5 / 2.5 kg
Produktdimensioner92 x 210 x 92 mm
Mål på emballagen225 x 302 x 164 mm

Anmeldelser

Mere information
Farve Sort
Højttaler Anvendelse Transportabel
Højttaler Type Aktive
Trådløs teknologi Bluetooth
Mærke Tangent