Tangent Spectrum XSW-8 Sort

Tangent Spectrum XSW-8 Sort

Tangent Spectrum XSW-8 Hvid

Tangent Spectrum XSW-8 kan anvendes alene eller sammen med resten af Tangent Spectrum serien. Super subwoofer i et elegant design - noget, som ellers er en mangelvare blandt subwoofere. Fås i den lækre matte satin finish i enten sort eller hvid.
På lager i Danmark - forventet leveringstid 1 - 2 dage
2.999,00 kr

Tangent Spectrum XSW-8 Hvid

Hifi lyd møder dansk design

Tangent Spectrum serien af højttalere omfatter både passive og aktive højttalere i et unikt dansk design. Allerede fra de første modeller blev introduceret har serien høstet priser og roser fra anmelderne for sit unikke design og fantastiske lyd. 
Alle modeller har samme designtræk med en base af træ i valnød finish. Kabinettet er lavet i en lækker glat mat finish, som fås i farverne satin sort og satin hvid.

Teknologien

Tangent Spectrum serien har den seneste teknologi med højttalerenheder nøje udvalgt af Tangents akustikere. Bas enhederne er fremstillet i specielt akustisk "papir", som sikrer det bedst mulige lydbillede. 

Spectrum XSW-8 Subwoofer

Tangent Spectrum XSW-8 subwooferen er skabt til Spectrum serien, men kan naturligvis bruges i alle situationer, hvor man har behov for kraftfuld basgengivelse. Subwooferen holder den unikke designstil med synlig frontgrill, som bryder det ellers normale traditionelle subwoofer design. Teknologien bag er en kraftful forstærker, som trækker en otte tommer enhed i et lukket kabinet. Der er naturligvis mulighed for at indstille level, phase og crossover.

Features

  • Aktiv Subwoofer
  • Lukket Kabinet
  • Satin mat sort eller hvid
  • Level, phase og cross indstilling 

Specifikationer

InputRCA
Højttaler Enheder8'' bas
Frekvens31Hz - 250Hz
Power90 watt RMS
Standby Forbrug<1W (EUP 2013)
Strømforsyning220 Vac ~ 50/60 Hz
Vægt10 / 12 kg
Produktdimensioner270 x 280 x 275 mm
Mål på emballagen365 x 413 x 340 mm

Anmeldelser

Mere information
Farve Hvid
Højttaler Anvendelse Subwoofer
Højttaler Type Aktive
Mærke Tangent