Tangent Pebble Max

Kraftfuld Bluetooth højttaler fra Tangent med mulighed for TWS - forbind to højttalere trådløst for stereo.
Prisen er per stk. 

På lager i Danmark - forventet leveringstid 1 - 2 dage
799,00 kr

Tangent Pebble Max

Kompakt Design – Kraftig Lyd

Tangent Pebble Max giver dig stor lyd fra en bærbar stereohøjttaler, som ikke fylder hele tasken. Det lækre og tidssvarende design gør Tangent Pebble Max til den ultimative højttaler, lige til at putte tasken og tage med dig ud i alt slags vejr. Lyden er samtidig helt i top med en knivskarp diskant og en dyb bas, som kan spille de fleste fester op. 

Vandafvisende

Tangent Pebble Max er vandafvisende efter IPX5-standarden. Du får derfor en højttaler, der kan klare alt slags vejr, og som desuden er den helt perfekte højttaler til badeværelset - eller til poolen.

Bluetooth 5.0 apTx

Bag sit unikke danske design gemmer Tangent Pebble Max på flere muligheder for tilsæutning. Der er mulighed for at tilslutte via Bluetooth, Micro SD kort eller AUX-kabel (mini jack) – nemt og enkelt. Ydermere, så kan der afspilles musik via USB-C porten, som også anvendes til at lade batteriet. 

Trådløs lyd i særklasse

Tangent Pebble Max har kraftige enheder og indbygget forstærker, som yder hele 2 x 30 watt. Der er mulighed for at vælge mellem tre forskellige lydindstillinger: Pop, vokal eller ekstra bas. Hvis man vil lytte i længere tid ved maksimal volumen og ekstra bas anbefales det at bruge de medfølgende ekstra gummifødder for afholde højttaleren fra at danse væk. 

Ægte Stereo - TWS

To Tangent Pebble Max kan kobles sammen (TWS) trådløst og give den ægte stereolyd via højre og venstre kanaler. Eller hvis samme lydbillede skal skabes i et større rum, kan begge indstilles til at afspille både højre og venstre kanal i hver sin ende af rummet. Takket være de specielle højttalerenheder giver Tangent Pebble Max en utrolig behagelig lyd, som fylder rummet jævnt – især ved brug af to Tangent Pebble Max trådløst forbundet. 

Genopladeligt Batteri

Højttaleren har indbygget et genopladeligt lithiumbatteri på 6600 mAh, som let oplades ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Man kan enten oplade batteriet fra en USB-strømforsyning, en powerbank eller direkte fra din computer. 

Indbygget mikrofon

Som en supersmart detalje har Pebble Max en indbygget mikrofon. Du kan derfor bruge den til at foretage håndfri opkald eller deltage i telefonmøder.

Features

•    Tangent Extreme Bas
•    Bluetooth 5.0 TWS
•    3.5 MM AUX Input
•    Micro SD Card
•    USB-C charge 

Specifikationer

InputBluetooth, 3.5 mm AUX (Mini Jack), USB-C
Højttaler Enheder2 x 2" fuldtone
Power2 x 30 watt
Standby Forbrug<1W (EUP 2013)
BatteridriftLithium-ion indbygget genopladeligt batteri - op til 10 timers batteritid ved normal brug
Vægt0.88 / 1.2 KG
Produktdimensioner220 x 95 x 72 mm
Mål på emballagen235 x 128 x 86 mm

Anmeldelser

Mere information
Farve Sort
Højttaler Anvendelse Transportabel
Højttaler Type Aktive
Trådløs teknologi Bluetooth
Input AUX Minijack
Mærke Tangent