Tangent DAC II

Tangent DAC II er en alsidig high-end hifi DAC med en Sabre ES9023 24-bit Stereo Audio DAC. Den tilbyder adskillige digitale indgange inklusive koaksial, optisk digital og USB, samt AptX Bluetooth-teknologi for trådløs streaming af høj kvalitet. Ideel som forforstærker, og kan også bruges som en hovedtelefonforstærker. Perfekt til musikentusiaster, der søger exceptionel lydkvalitet.

På lager i Danmark - forventet leveringstid 1 - 2 dage
1.999,00 kr

Beskrivelse

Tangent DAC II har indbygget en high-end hifi DAC med en premium Sabre ES9023 24-bit Stereo Audio DAC. Dette alsidige produkt er den perfekte løsning for alle, der har en forstærker, men har brug for en forforstærker med flere digitale indgange, herunder koaksial, optisk digital og USB.

 

Med den nyeste AptX Bluetooth-teknologi giver Tangent DAC II dig mulighed for at streame musik fra din telefon eller andre kompatible enheder med høj kvalitetslyd. Og for dem, der foretrækker en mere intim lytteoplevelse, kan DAC II også bruges som en hovedtelefonforstærker.

 

Ud over dens imponerende digitale evner har Tangent DAC II også både RCA udgang og XLR balanceret udgang, hvilket gør den til en god følgesvend for Tangent's PowerAmpster II-produkt eller enhver anden effektforstærker. Og som en del af Tangents populære elektronikserie er DAC II bygget til at holde med en solid, høj kvalitets konstruktion og en indbygget strømforsyning ligesom resten af serien.

 

Tangent DAC II er også designet med bekvemmelighed for øje. Den har en intuitiv, nem at bruge grænseflade og et kompakt, elegant design, der ikke optager for meget plads i dit hjem eller på dit kontor. Uanset om du er musikentusiast eller bare vil opgradere dit lydsystem, er Tangent DAC II et godt valg for enhver, der kræver det bedste inden for lydkvalitet.

Specifikationer

Type  DAC
Bluetooth  5.0 AptX-HD
Digital input  2 x optical digital toslink, 1 x coaxial, 1 x USB Audio
USB  USB Audio input
Analogue output  RCA & XLR Balanced Stereo Digital output 
Digital output  1 x Optical digital toslink 
Headphone output  1 x 6.35 mm, 1 x 3.5 mm 
Remote control Yes
DAC  Sabre ES9023 24 Bit 192 kHz DSD 64/128/256/512 Stereo Audio DAC
Frequency response  20 Hz - 50 kHz
Signal/Noise ratio  > 91 dBA
Auto ON (sources)  All Sources
Power Supply  Built-in 100 - 240 V
Auto OFF  Yes - 15 min
Size (without feet)  W195 x D194 x H70 mm Weight 
Weight1,7 / 1,3 kg
Stand by consumption  <0.50W (EuP 2013)
SKU  TANDACII
EAN5703959120786
Mere information
Farve Sort
Input Coaxial Digital, Optisk Digital, USB
Trådløs teknologi Bluetooth
Mærke Tangent