Tangent CD II

Superlækker kompakt CD afspiller i den populære II serie. 

Ikke på lager i øjeblikket
1.499,00 kr

Så tager vi CD’erne frem

Så er det blevet tid til at hive CD-samlingen op fra kælderen og støve den af. Tangent introducerer nemlig Tangent CD II som en del af et nye mini-anlæg sammen med Ampster II og Tuner II. På grund af den lille størrelse vil du nu igen kunne spille CD’erne på et anlæg, der ikke fylder ret meget i stuen, men som samtidig er fremtidssikret.
CD II kan afspille alle de gængse CD-formater (også de hjemmebrændte MP3-filer). Med både optisk og almindelig Line-out er CD II fint forberedt til tabsfri forbindelse til et HI-FI-anlæg. 

Stor lyd, der ikke fylder noget

Den nye Tangent CD ll passer ubesværet ind i Tangents mini system. Sætter du den sammen med Tangents Ampster BT ll & Tuner ll, får du et komplet lille HI-FI-anlæg med overraskende stor lyd. 
På hylden fylder CD ll, Ampster BT ll og Tuner ll mindre end et A-4 ark på den korte led. 
Hver del fylder kun 7 cm i højden, så stablet snakker vi kun om 21 cm.
Den lille størrelse på hver enkel komponent gør det let at finde den helt rette plads til anlægget i stuen, køkkenet - eller hvor det nu passer dig bedst. 

En fjernbetjening til det hele

Fjernbetjeningen til Tangent CD ll passer også til Ampster BT ll og Tuner ll. Så har du alle tre del-komponenter på hylden ender du faktisk med tre lige gode fjernbetjeninger til anlægget – dem kan du placere på strategiske steder i rummet, så du aldrig er lang fra en fjernbetjening.
Eller du kan vælge kun at benytte en enkelt fjernbetjening og lægge de to overskydende fjernbetjeninger i en skuffe og glemme alt om dem igen.

Features

Optisk Digital ud

Analog RCA ud

Kompakt design

Indbygget strømforsyning

ampster__ii_remote
TAN_AMPSTERBTII_CDII

Specifikationer

OutputAnalogue Out, Optical Digital Out
FjernbetjeningJa
Standby Forbrug<1W (EUP 2013)
StrømforsyningIndbygget
Vægt1.66 / 2.20 KG
Produktdimensioner195 x 195 x 70 MM
Mål på emballagen330 x 260 x 120 MM
Mere information
Farve Sort
Mærke Tangent