Tangent Spectrum Square

Oplev Tangent Spectrum Square: en kompakt og elegant Bluetooth-højttaler, der er skræddersyet til at passe med IKEA® Kallax og Expedit møbler. Med avanceret Bluetooth 5.0 TWS teknologi og et udvalg af farverige, udskiftelige stoffronter, kombinerer denne højttaler førsteklasses lydkvalitet med personligt design. Forvandl dit interiør med et enkelt tryk.

På lager i Danmark - forventet leveringstid 1 - 2 dage
1.799,00 kr
TAN_SPECTRUM_SQUARE_LIFESTYLE

HiFi med Skandinavisk Præg

Tangent Spectrum Square Bluetooth-højttaler er en raffineret løsning, der problemfrit passer ind i dit hjem takket være et design, der perfekt komplementerer IKEA® Kallax og Expedit møbler.

Med sin avancerede teknik leverer denne højttaler enestående lydkvalitet. Den er udstyret med to 3/4" silke-dome diskanter og to 4" højttalere, samt banebrydende Bluetooth-forbindelsesteknologi.

Den integrerer problemfrit med IKEA® Kallax og Expedit reoler og udnytter din boligplads optimalt uden at gå på kompromis med hverken æstetik eller lydkvalitet. Installer den nemt i din nuværende møbelopsætning og nyd musikken i al sin enkelhed.

Design

Takket være sine kompakte mål (H330 x L330 x P200 mm) kan du placere din Tangent Spectrum Square højttaler, præcis som du ønsker, hvilket gør den til en Bluetooth-højttaler, der passer perfekt ind i ethvert rum.

Med sit basrefleks-design, der har to frontventiler, kan den placeres op ad en væg uden at gå på kompromis med kvaliteten af de basnoter den producerer.

TAN_SPECTRUM-SQUARE-GRILLE-INTERCHANGEABLE

Udskiftelige Stoffronter

Spectrum Square kommer med to stoffronter i sort og grå inkluderet. Derudover tilbydes et udvalg af fem valgfrie stoffronter, der kan tilkøbes: hvid, blå, rød, pink og orange.

Denne brede vifte giver dig mulighed for yderligere at tilpasse højttalerens udseende, så det passer perfekt ind i din interiørdekoration. En uendelig palet af udtryksmuligheder for et interiør, der afspejler din personlighed.

TAN_SPECTRUM_SQUARE_01
TAN_SPECTRUM_SQUARE_02
TAN_SPECTRUM_SQUARE_03
TAN_SPECTRUM_SQUARE_04
TAN_SPECTRUM_SQUARE_21

Bluetooth og TWS

Den indbyggede Bluetooth 5.0 TWS (True Wireless System) forbindelse i højttaleren giver dig mulighed for trådløst at streame din musik fra enhver kompatibel enhed.

Takket være TWS-systemet har du muligheden for at forbinde Spectrum Square-højttaleren til en anden lydenhed uden brug af kabler.

Desuden giver den integrerede mini-jack-stik dig fleksibiliteten til at forbinde den til kabelforbundne lydkilder.

Specifikationer

Total effekt60W RMS / 100W maks – Kvadratisk forstærkning
Bluetooth5.0 - TWS (True Wireless Stereo)
DelingsfilterAktiv (Linkwitz Riley 24dB/okt) - DSP
Woofere - Mellemregister2 x 4" mm
Silke Dome Diskanter2 x 3/4" mm
Frekvensområde50 – 22,000 Hz ± 3 dB
Basrefleks1 port pr. kanal
FinishRobust MDF trækabinet
Aux Indgang2V RMS
Ekstern strømforsyning21V – 2A
DimensionerH330 x L330 x P200 mm
Netto vægt5,80 kg
Mere information
Farve Valnød
Højttaler Anvendelse Kompakt/Reolhøjttaler
Højttaler Type Aktive
Trådløs teknologi Bluetooth
Input AUX Minijack
Mærke Tangent