Tangent lancerer trådløs vellyd i elegant indpakning

Oprettet d.

Tangent lancerer trådløs vellyd i elegant indpakning
Tangent Fjord Mini by Jacob Jensen
Tangent lancerer trådløs vellyd i elegant indpakning
 
Gennem mere end 50 år har den prisbelønnede audioproducent Tangent været en vigtig del af den stolte danske tradition inden for lydoplevelser i højeste kvalitet. Tangent har således altid været eksponent for en ganske særlig symbiose af kompromisløs teknologi, overlegen betjening og et universelt formsprog, der begejstrer på tværs af såvel generationer som landegrænser.
 
Som det seneste i rækken af ikoniske produkter er Tangent nu klar til at indtage den hastigt voksende kategori for transportable og trådløse minihøjttalere. Det sker med nyheden Fjord Mini.
          Den lille store nyhed er skabt i et enestående samarbejde med Jacob Jensen Design. Dermed vender den verdensberømte designvirksomhed tilbage til den audioverden, som nyligt afdøde Jacob Jensen så eftertrykkeligt satte sit aftryk på gennem sit mangeårige samarbejde med B&O.
 
Nuanceret lyd i enkle klæder
Ved første øjekast syner Tangent Fjord Mini ikke af meget. Bag de smukke, rene linjer og den klassiske Jacob Jensen-kontrast mellem sort og aluminium gemmer sig imidlertid to højttalere, en passiv basforstærker og en avanceret teknologi, der tilsammen kan fylde selv større rum med blød og nuanceret vellyd.
          Musikken kan takket være den nyeste Bluetooth-teknologi streames fra en hvilken som helst smartphone, og såvel tænd/sluk som kontrol af volumen og indgående opkald til telefonen styres med enkle berøringer af den diskrete prik på højttalerens blanke top.
 
Alle typer hjem
Tangent Fjord Mini er efterfølgeren til Tangent Fjord Dock. Den kom på markedet i 2010 og blev meget hurtigt et af de mest solgte audioprodukter i sin kategori. Direktør Karsten Holst fra Tangent Danmark har derfor store forventninger til den nye trådløse højttaler.
          – Med Jacob Jensens ikoniske design og Tangents velkendte kvaliteter inden for audioprodukter rammer Fjord Mini en hastigt voksende efterspørgsel efter små højttalere, der nemt kan falde ind i en alle typer hjem, siger Karsten Holst. Han tilføjer, at Tangent Fjord Mini meget nemt kan flyttes rundt i boligen med det stilfulde håndtag i børstet aluminium. Samtidig sikrer det indbyggede lithium-ion batteri, at højttaleren kan levere vellyd i op til 8 timer, inden den igen skal finde plads på den medfølgende oplader.
 
Tangent Fjord Mini vil være i handlen fra oktober 2015 til en vejledende udsalgspris på 1.499 kr. Kan købes hos Expert, Power og udvalgte forhandlere.
 
Tekniske specifikationer
System: Stereo
Output: 2 x 10 Watt
Højttalere: 2 x 2 ½ ” full range + passiv basforstærker
Batteri: Indbygget lithium-ion
Batteritid: Op til 8 timer – lades via medfølgende dock
Mål (BxHxD): 210 x 90 x 90 mm
Input: Bluetooth EDR + A2DP
Features: NFC-parring, håndfri funktion ved opkald til smartphone