Vandtæt nyhed: Tangent Pebble Splash

Oprettet d.

Vandtæt nyhed: Tangent Pebble Splash

Kompakt design – stor lyd

Tangent Pebble Splash giver dig stor lyd fra en lille stereohøjttaler. Det lækre og slanke design gør Pebble Splash til den ultimative højttaler, lige til at putte i lommen eller tasken og tage med dig ud i alt slags vejr. Lyden er samtidig helt i top med en knivskarp diskant og en dyb bas, som du normalt kun vil forvente fra langt større højttalere.

Vandafvisende

Tangent Pebble Splash er vandafvisende efter IP57-standarden. Det betyder, at den kan holde til at være under vand i kortere tid, så længe den får lov til at tørre igen. Du får derfor en højttaler, der kan klare alt slags vejr, og som desuden er den helt perfekte højttaler til badeværelset. Eller til poolen.

Trådløs lyd i særklasse

Bag sit unikke danske design gemmer Tangent Pebble Splash på højttalerenheder, som giver en fantastisk lyd i alle retninger. Du tilslutter blot via Bluetooth eller AUX-kabel (mini jack) – nemt og enkelt.

Batteri

Højttaleren har indbygget et genopladeligt lithiumbatteri, som let oplades ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Du kan enten oplade batteriet fra en USB-strømforsyning, en powerbank eller direkte fra din computer.

 

Se mere på produktsiden.