Sort

Tangent Spectrum XC Sort

Sort

Tangent Spectrum X6

Tangent Spectrum XC Hvid

Som en dedikeret centerhøjttaler er Tangent Spectrum XC et af de bedste bud, hvis man ønsker stor lyd i et unikt design til rimelige penge.
På lager i Danmark - forventet leveringstid 1 - 2 dage
1.499,00 kr


Tangent Spectrum XC Hvid

Hifi lyd møder dansk design

Tangent Spectrum serien af højttalere omfatter både passive og aktive højttalere i et unikt dansk design. Allerede fra de første modeller blev introduceret har serien høstet priser og roser fra anmelderne for sit unikke design og fantastiske lyd. 
Alle modeller har samme designtræk med en base af træ i valnød finish. Kabinettet er lavet i en lækker glat mat finish, som fås i farverne satin sort og satin hvid.

Teknologien

Tangent Spectrum serien har den seneste teknologi med højttalerenheder nøje udvalgt af Tangents akustikere. Diskanten, som bruges i alle modeller i serien er af typen "soft dome" og udviklet specielt til spectrum serien. Bas og mellemtone enhederne er fremstillet i specielt akustisk "papir", som sikrer det bedst mulige lydbillede. 

XC - Centerhøjttaler

Tangent Spectrum XC centerhøjttaler har et to-vejs lukket kabinet med to fire tommer enheder og series præcise diskant enhed. Kombinationen giver en dynamisk lyd og utrolig tydelig dialog fra film og TV. Med sin brede frekvens hjælper XC højttaleren ligeledes til en præcis gengivelse af øvrige lydeffekter. 

 

Kombineret med XSW-8 subwooferen og X4, X5 og X6 højttaleren fra Tangent Spectrum serien har du det perfekte surround setup til hjemmebiografen. 

Features

  • 2 x 4'' + 1 x 1''
  • Satin mat sort eller hvid
  • Shielded
  • Dansk design

Specifikationer

Højttaler Enheder2 x 4'' bas og mellemtone / 1'' diskant
System2-vejs lukket kabinet
Sensitivity88 dB
Frekvens55Hz - 20 000Hz
Impedans6 Ω
PowerOp til 150 watt
Vægt5.5 / 6.2 kg
Produktdimensioner395 x 160 x 198 mm
Mål på emballagen465 x 240 x 270 mm

Anmeldelser

Mere information
Farve Hvid
Højttaler Anvendelse Centerkanal
Højttaler Type Passiv
Mærke Tangent