Sort

Tangent Spectrum X6 Sort

Hvid

Tangent Spectrum XATM

Tangent Spectrum X6 Hvid

Lækker gulvstående bokshøjttaler fra danske Tangent med masser af lyd for pengene.
Tangent Spectrum X6 giver en utrolig lyd i et lækkert design - en kombination, som man ikke finder hos andre mærker i samme prisklasse.
Prisen er for et stk.

På lager i Danmark - forventet leveringstid 1 - 2 dage
2.499,00 kr

Tangent Spectrum X6 Hvid

Hifi lyd møder dansk design

Tangent Spectrum serien af højttalere omfatter både passive og aktive højttalere i et unikt dansk design. Allerede fra de første modeller blev introduceret har serien høstet priser og roser fra anmelderne for sit unikke design og fantastiske lyd. 
Alle modeller har samme designtræk med en base af træ i valnød finish. Kabinettet er lavet i en lækker glat mat finish, som fås i farverne satin sort og satin hvid.

Teknologien

Tangent Spectrum serien har den seneste teknologi med højttalerenheder nøje udvalgt af Tangents akustikere. Diskanten, som bruges i alle modeller i serien er af typen "soft dome" og udviklet specielt til spectrum serien. Bas og mellemtone enhederne er fremstillet i specielt akustisk "papir", som sikrer det bedst mulige lydbillede. 

X6 - Gulvmodellen

Tangent Spectrum X6 er den største og mest kraftfulde model i serien. Lydkonstruktionen er 3-vejs med 1'' diskant, 5'' mellemtone og 5'' basenhed, som giver et klart lydbillede uanset om man lytter til tekno fra sin smartphone eller klassisk fra pladespilleren. 

Tangent Spectrum X6 kan stå alene som et stereo par, men også bruges som fronterne i et surround setup med centerhøjttaleren Spectrum XC, subwooferen XSW-8 og enten X4 eller X5 som baghøjttalere. 

Specifikationer

Højttaler Enheder2 x 5'' bas og mellemtone / 1'' diskant
System3-vejs
Sensitivity90 dB
Frekvens50Hz - 20 000Hz
Impedans6 Ω
PowerOp til 200 watt
Vægt12 / 13 kg
Produktdimensioner166 x 923 x 268 mm
Mål på emballagen245 x 1010 x 343 mm

Anmeldelser

Mere information
Farve Hvid
Højttaler Anvendelse Gulvhøjttaler
Højttaler Type Passiv
Mærke Tangent