Hvad gør vi med persondata?

Helt overordnet, så gemmer og bruger vi ikke persondata til andet end at kommunikere med dig og/eller sende din bestilling ud. Vi videregiver ikke informationer uden dit samtykke og videregiver i det hele taget kun oplysninger, som er nødvendige for f.eks at kunne sende en pakke til dig. I det tilfælde bliver dem, som står for fragten jo nødt til at have din adresse osv. for at kunne levere pakken. Alle oplysninger slettes løbende efter nedenstående principper. 

Købsaftale

For at du kan indgå aftale med os har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig herunder videregivelse til eksternt lagerhotel samt fragtfirma. Disse er alle geografisk i EU og derved omfattet af GDPR reguleringen. Tangent A/S har indgået databehandleraftaler med alle direkte partnere. 

Personoplysningerne registreres hos Tangent A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne kan slettes. Dette er et krav i den danske regnskabslovgivning. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi sletter automatisk din brugerprofil, hvis denne ikke er aktiv i 3 år. Ordrer og fakturaer anonymiseres automatisk, når de er over 5 år gamle. Dette sker i en halvårlig cyklus.  

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Tangent A/S videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Tangent A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tangent A/S på email: logistics(a)tangent-audio.com eller via brev. Vores adresse fremgår øverst på siden under generelle oplysninger. 

 

Brugere & Kontaktformular

Hvis du opretter dig som bruger på vores hjemmeside, så sletter vi automatisk din profil, hvis den er inaktiv i over 3 år. Du kan altid logge ind og se hvilke oplysninger vi har på din brugerprofil. Der er naturligvis mulighed for at slette profilen og rette henvendelse til os på telefon eller email, hvis du ønsker at få oplyst hvilke informationer vi har om dig. 

Har du kontaktet os via vores kontaktformular eller per email, så sletter vi din email efter et år. Det samme gælder vores svar til dig. Du kan altid bede os om at slette det med det samme, hvis du helst ser det. Vi gemmer det udelukkende et år for at have en historik, hvis du skulle henvende dig igen i samme sag. Så kan vi bedst hjælpe dig.