Sort

Tangent CD II

Tangent Ampster BT II

Vores prisvindende Tangent Ampster BT II stereoforstærker, som leverer hele 2 x 50 watt ved 4 ohm og har et væld af tilslutningsmuligheder. Der er mulighed for at tilslutte både analoge, digital og trådløse kilder via bluetooth. Den anvendes både til installationer, som forstærkeren i et minianlæg med to reolhøjttalere og til gulvhøjttalere i mindre setup.

På lager i Danmark - forventet leveringstid 1 - 2 dage
1.499,00 kr

Beskrivelse

God lyd fortjener en god forstærker. Med anden generation af den prisvindende Tangent Ampster BT-forstærker får du en lille og kompakt forstærker med et væld af anvendelsesmuligheder. Kombiner din Tangent Ampster BT ll-forstærker med højttalere af god kvalitet, som for eksempel Tangent Spectrum X4 eller X5 – på den måde er du sikker på en optimal lyd.
Du kan desuden streame din musik direkte til forstærkeren - enten trådløst via Bluetooth, eller ved at forbinde din enhed ved hjælp af AUX-kabel. Der er naturligvis også digital indgang, analog Line-In-indgang, Sub out og USB-ladeport. 

Vækning på Bluetooth og klar til multiroom

Nu behøver du heller ikke længere at bekymre dig om at slukke din forstærker. Den går selv på standby, når du afspiller musik via Bluetooth, og musikken stopper. Den vækkes også automatisk, når du genoptager afspilningen via Bluetooth. 
Tangent Ampster BT II kan desuden vækkes fra standby fra AUX-minijack-indgangen. Derved kan du tilslutte de fleste multiroom- eller netværkssystemer. Sæt f.eks en Chromecast Audio, AirPort Express eller andre wifi-enheder til AUX-indgangen - så vil Tangent Ampster BT II selv tænde, så snart du begynder at spille via dit netværk. 

Stor lyd kan fylde ganske lidt

Den nye Tangent Ampster BT ll passer ubesværet ind i Tangents mini system. Sætter du den sammen med Tangents Tuner ll & CD ll, får du et komplet lille HI-FI-anlæg med overraskende stor lyd. 
På hylden fylder Ampster BT ll, Tuner ll og CD ll tilsammen mindre end et A-4 ark på den korte led. Hver del fylder kun 7 cm i højden, så stablet snakker vi kun om 21 cm.
Den lille størrelse på hver enkel komponent gør det let at finde den helt rette plads til anlægget i stuen, køkkenet - eller hvor det passer dig bedst. 

En fjernbetjening til det hele

Fjernbetjeningen til Tangent Ampster BT ll passer også til Tuner ll og CD ll. Så har du alle tre del-komponenter på hylden ender du faktisk med tre lige gode fjernbetjeninger til anlægget – dem kan du placere på strategiske steder i rummet, så du aldrig er lang fra en fjernbetjening.
Eller du kan vælge kun at benytte en enkelt fjernbetjening og lægge de to overskydende fjernbetjeninger i en skuffe og glemme alt om dem igen.
Tangent Ampster BT har desuden i sin anden generation fået tilføjet en indgang til et IR øje, så man kan placere Tangent Ampster BT II de steder, hvor man normalt ikke kan betjene med fjernbetjening. Det kræver blot, at man placerer det medfølgende IR øje et sted hvor fjernbetjeningen kan nå den og så trækker ledningen til stikket bag på produktet.

tangent_ampster-ii_micro-system-black_2
ampster__ii_remote

Specifikationer

InputBluetooth, 3.5 mm AUX (Mini Jack), Analog RCA, Optical Digital In
OutputSubwoofer Out, USB Ladeport, Højttaler terminaler (stereo)
Frekvens20 - 20000 Hz
Impedans4 Ω
FjernbetjeningJa
Power2 x 50 Watt
Standby Forbrug<1W (EUP 2013)
Strømforsyning220 Vac ~ 50/60 Hz, Indbygget
Vægt1.72 / 2.20 kg
Produktdimensioner195 x 194 x 70 mm
Mål på emballagen330 x 260 x 120 mm

Anmeldelser

DK_Tangent_Ampster_BT_II
hifi_choice_recommended_Ampster-BT-II_1_
DK_Tangent_Ampster_BT_II_1
Mere information
Farve Sort
Input AUX Minijack, Optisk Digital, RCA Analog
Trådløs teknologi Bluetooth
Mærke Tangent